MATARROMERA CRIANZA

PRODUCTOR: BODEGA MATARROMERA S.A.

VARIETAT: Ull de llebre

ANY: 2003

COLOR/COLOUR: Cirera fosc amb tonalitats burdeus i rivet teula; llágrima important i persistent./Dark cherry with burgundy sligthly and tile trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i molt lleugerament floral; a fruites negres madures amb un final lleugerament torrat i a canyella/Fruity and ligth to wild flowers; to rip black fruits with lihgt toasted and cynamon end .

SABOR/TASTE: Ampli, consistent péro agradable, persistent i prou equilibrat; afruitat a nabius i groselles negres amb un final molt lleuger a avellanes, regaléssia i cacau/Large, consistent and pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and black currants with lihgt end to hazelnuts and smooth to licorice and cocoa.

VALORACIÓ/VALORATION: 17 / 20