NALTRES

lolivera-sccl_naltres-2013PRODUCTOR/PRODUCER: L’OLIVERA S.C.C.L.

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Touriga nacional i Trepat.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat; llàgrima prou important i persistent/Very dark cherry with garnet sligthly and purple trime; quite important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final lleugerament balsàmic i molt suau a espècies/Fruity to red fruits with light toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a mango i figues/Large, consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with light end to nuts, mango and figs.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20