GOTIM BRU

castell-del-remei-sl_gotim-bru-2013PRODUCTOR/PRODUCER: CASTELL DEL REMEI S.L.

VARIETAT/GRAPES: Ull de llebre, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Merlot.

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet morat; llàgrima important i persistent/Dark brigth cherry with garnet sligthly and purple trime; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a spècies amb presència de canyella/Fruity to matured red fruits with ligth balm and spiced end with special presence of cynnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i groselles amb un final lleuger a avellanes i molt suau a mango i cacao/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with very ligth end to hazelnuts, mango and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20