VINYA NOSTRA – NIT DE TARDOR

Ramón Roqueta SL_Vinya Nostra Nit de Tardor 2014PRODUCTOR/PRODUCER: RAMÓN ROQUETA S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa i Samsó.

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Picota fosc brillant amb tonalitats rubí i rivet lleugerament teula; llàgrima prou important no gaire persistent./Dark brigth cherry with rubi sligthly and ligth tile trime; quite important tear not persistent.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament torrat i a espècies/Fruity to matured red fruits with ligth toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, persistent i equilibrat; afruitat a gers i maduixes amb un final lleuger a fruits secs i molt suau a mango mandarina i café/Large, quite consistent, persistent and balanced; fruity to raspberries and straawberries with very ligth end to mango mandarine and coffe.

VALORACIÓ/VALUE: 13 / 20