LEIX

Vinya els Vilars SL_Leix 2009PRODUCTOR/PRODUCER: VINYA ELS VILARS S.L.

VARIETAT/GRAPES: Syrah

ANY/YEAR: 2009

COLOR: Cirera molt fosc brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament burdeus; llágrima molt important i persistent./Very dark brigth cherry with garnet sligthly and ligth burgundy trime; very important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity to matured black fruits with ligth balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, molt consistent, força agradable, persistent i lleuger a tanins dolços; afruitat a nabius i mores amb un final lleuger a avellanes i molt suau a poma verda, nou moscada i café/Large, very consistent, quite pleasant, persistent and to sweet tanins; fruity to blueberries and blackberries with end to hazelnuts and ligth to apple, nutmeg and cofee.

VALORACIÓ/VALUE: 15 / 20