PERLAT

Unió Corporació Alimentaria SCCL_Perlat 2013PRODUCTOR/PRODUCER: UNIÓ CORPORACIÓ ALIMENTARIA SCCL.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Samsó i Syrah

ANY/YEAR: 2013

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet morat; llágrima important i prou persistent./Very dark cherry with garnet sligthly and purple trime; important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites negres madures amb final lleugeraent torrat i a espècies amb cert domini de vainilla/Fruity to matured black fruits with ligth toasted and spiced end with presence of vanilia.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, agradable, persistent i equilibrat; afruitat a groselles i nbius amb un final lleuger a avellanes i molt suau a prèssec i cacau/Large, quite consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to black currant and blueberies with end to hazelnuts and ligth to peach and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 15.5/ 20