LA BOSCANA

Bodegas Costers del Sió SL_La Boscana 2014PRODUCTOR/PRODUCER: BODEGAS COSTERS DEL SIÓ S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre, Garnatxa i Syrah

ANY/YEAR: 2014

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament teula, llàgrima mitja i prou persistent/Dark brigth cherry with slightly garnet glossy and tile trim; not important and quite persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies/Fruity to matured red fruits with a light balm and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, prou agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a gers i groselles amb final lleuger a avellanes i molt suau a mango i cacau, una mica cìtric/Large, very consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to raspberries and red currants with light end to hazelnuts, mango and cocoa with a ligth citric end .

VALORACIÓ/EVALUATION: 14.5/20