BRU DE VERDÚ

Celler Cercavins SL_Btu de Verdú 2012PRODUCTOR/PRODUCER: CELLER CERCAVINS S.L.

VARIETATS/GRAPES: Ull de llebre, Syrah i Merlot

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lila, llàgrima  important i persistent/Very dark ligth bright cherry with slightly garnet glossy and lila trim;  important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites del negres madures amb final lleugerament balsàmic i a espècies amb important presencia de canyella/Fruity and to wild flowers; to matured black fruits with a light balm and spiced end with important presence of cynnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, prou agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a nabius groselles negres amb final lleuger a fruits secs i molt suau a poma, prèssec i cacau/Large, consistent, quite pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and black currants with end to nuts and very ligth to Apple, peach anlicorize.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20