ANIMA DE RAIMAT

Raimat_Ànima de Raimat 2012PRODUCTOR/PRODUCER: RAIMAT S.A.

VARIETATS/GRAPES: Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Syrah

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima important i persistent/Very dark cherry with slightly garnet glossy and purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb final lleugerament a vainilla i clau/Fruity and to matured red fruits with a light vanilla and clove end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, força agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a cireres i groselles amb final lleuger a fruits secs i molt suau a nou moscada i cacau/Large, consistent, very pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with ligth end to nuts, nutmeg and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15/20