ROCA BLANCA CRIANZA

Unió Corporació Alimentaria SCCI_Roca Blanca Crianza 2012PRODUCTOR/PRODUCER: UNIÓ CORPORACIÓ ALIMENTARIA S.C.C.I.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa, Samsó i Syrah

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera molt fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet lleugerament morat, llàgrima important i persistent/Very dark bright cherry with slightly garnet glossy and purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles amb final lleugerament balsàmic i a espècies amb una suau presència de canyella/Fruity to red fruits with a light balm and spiced end with gently presence of cynnamon.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a cireres i groselles amb final lleuger a fruits secs, mango, clau i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to cherries and red currants with light end to nuts, mango, clove and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 16/20