ABADIA

Raimat SA_Abadia 2012PRODUCTOR/PRODUCER: RAIMAT S.L..

VARIETAT/GRAPES: Cabernet Sauvignon i Ull de llebre

ANY/YEAR: 2012

COLOR: Cirera fosc lleugerament brillant amb tonalitats granates i rivet morat; llágrima prou important i persistent./Briliant dark cherry with sligthly garnet brigthnes and purple tile; quite important and persistent tear. 

OLOR/SMELL: Afruitat a fruites vermelles madures amb un final torrat i lleugerament a espècies./Fruity to matured red fruits with toasted and spiced end.

SABOR/TASTE: Ampli, prou consistent, persistent i equilibrat; afruitat a cireres i gers amb un final lleuger a fruits secs i suau a mango, plàtan i cacau/Large, quite consistent, persistent and balanced; fruity to cherries and redberries with ligth end to nuts, mango, banana and cocoa.

VALORACIÓ/VALUE: 14 / 20