RESSONS D’EN CANONGE

Mas den Calonge_Ressons den Calonge 2009PRODUCTOR/PRODUCER: MAS D’EN CANONGE S.A.

VARIETATS/GRAPES: Garnatxa i Syrah

ANY/YEAR: 2009

COLOR: Cirera molt fosc amb tonalitats granates i rivet lleugerament lila, llàgrima important i persistent / Very dark cherry and slightly garnet glossy and ligth purple trim; important and persistent tear.

OLOR/SMELL: Afruitat i lleugerament floral; a fruites negres madures amb final lleuger a prèssec i vainilla/Fruity and leger to wild flowers; to matured black fruits with a light peach and vanilla end.

SABOR/TASTE: Ampli, consistent, agradable, persistent i equilibrat ; afruitat a nabius i groselles negres amb final lleuger a avellanes i suau a mango, caramel i cacau/Large, consistent, pleasant, persistent and balanced; fruity to blueberries and black currants with end to hazelnuts and leger to mango, caramel and cocoa.

VALORACIÓ/EVALUATION: 15/20