ONIX CLASSIC

Vinìcola del Priprat SCCL_Ònix Clàssic 2011PRODUCTOR/PRODUCER: VINICOLA DEL PRIORAT S.L.

VARIETAT/GRAPES: Garnatxa, Samsò i Carinyena

ANY/YEAR: 2011

COLOR: Cirera fosc amb tonalitats rubì i rivet morat; llágrima prou important encara que no gaire persistent./ Dark cherry and slightly ruby glossy and purple trim; enough important tear not persistent.

OLOR/SMELL: Afruitat i floral, a fruites del bosc amb un final torrat i a espécies./Fruity and leger to wild flowers; black fruits with and tosated end and to spices.

SABOR/TASTE: Ampli, força consistent, persisten i lleugerament a tanins; afruitat a mores i nabius amb un fons a herbes aromátiques, espécies i molt suau a cacau./Large, very consistent, persistent and leger to tanins; fruity to blackberries and blueberries, herbal, spices and leger to cocoa

VALORACIÓ/VALORATION: 13.5 / 20